Електронна поща[имейл защитен]

+86 18807302601 XNUMX XNUMX

Новини и блог

Начало>Новини и блог>фирма Новини

Changde New Materials Technology Co., Ltd.

Време: 2022-04-02 Хитове : 29

На 2 март 2022 г., на конференцията за икономическа работа на зоната за икономическо и технологично развитие Yueyang, нашата компания беше наградена като частно напреднало предприятие с плащане на данък над 10 милиона юана през 2021 г.

Changde New Materials Technology Co., Ltd. винаги се е придържала към принципа да работи в съответствие със закона и да плаща данъци почтено. Съвестно прилагайте националните закони и разпоредби и данъчните политики, поемайте активно социални отговорности и изпълнявайте данъчни задължения. При ниския растеж на цялостната икономика, предизвикан от множество неблагоприятни фактори, като възобновяването на епидемията, компанията продължава да стандартизира операциите на предприятието, да разширява производствения мащаб, да подобрява производствената ефективност и да повишава ефективността.

Честта на нашата компания като частно напреднало предприятие, което плаща повече от 10 милиона юана, е пълното признание на зоната за икономическо и технологично развитие Yueyang за изключителните постижения на нашата компания в създаването на данъци и данъчното облагане, а също така е потвърждение и насърчение за нашите икономическото развитие на компанията през изминалата година. Нашата компания също така ще продължи да допринася за защитата на националните фискални приходи и насърчаването на местното икономическо развитие.

Предишна: None

Следващия : None